Maak het uzelf gemakkelijk

Een verzameling van verschillende betaalkaarten en stapels bonnetjes zijn met XXImo verleden tijd. Als ondernemer wilt u bovendien niet uw tijd verdoen met administratie, dat doen wij wel voor u. We ontzorgen en bieden vrijheid en gemak, zonder bonnetjes. Dat is XXImo, de zakelijke alles-in-1 mobiliteitsoplossing.

Meer dan een tankpas

XXImo is zoveel meer dan een tankpas. XXImo biedt een groot aanbod van opties en services op het gebied van mobiliteit, óók hotels en restaurants. Na aanvragen van XXImo ontvangt u direct uw XXImo Mobility Card met hierop de mobiliteitsopties tanken en parkeren inclusief een budget van €200,-.  Hiermee kunt u direct op pad. Heeft u behoefte aan meer opties dan is er de mogelijkheid om zelfstandig via de selfservice website ‘Mijn XXImo’ opties aan of uit te zetten en eventueel uw budget aan te passen. Bekijk ons tarievenoverzicht.

XXImo helpt u besparen

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door het verlagen van tank- en parkeerkosten, korting op openbaar vervoer en maximalisatie van btw teruggave. Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Met XXImo zijn losse bonnetjes onnodig, alle transacties zijn online inzichtelijk. Lees meer.

Geen bonnetjes, maandelijks één btw-verzamelfactuur

De selfservice website ‘Mijn XXImo’ levert u dagelijks een overzicht van alle reizen, uitgaven en kosten. Deze mobiliteitskosten worden maandelijks verzameld op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-opgave. Geen gedoe met declaraties en bonnetjes, één duidelijk overzicht voor in uw administratie. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Buitenlandse btw
Doet u regelmatig betalingen in het buitenland? In samenwerking met btw-specialist VATit biedt XXImo u de dienst ‘Buitenlandse btw’ aan voor het terugvorderen van in het buitenland betaalde btw. Terug te vorderen btw zit bijvoorbeeld op uw buitenlandse tank-, reis- en verblijfkosten. Lees meer.

Hoe werkt het? ­XXImo in 4 stappen


XXImo - ZZP (NL)

Download de Milo-app

Klaar om te vertrekken met uw XXImo Mobility Card? Download dan eerst de gratis Milo app. Die helpt u onder meer om routes te plannen en meteen alle relevante diensten in je directe omgeving te vinden. Zo haalt u het maximale uit XXImo!